Compartimentări sanitare

Emi Internațional este un cunoscut furnizor de sisteme de închidere industrială. Din dorința de a oferi soluții complete, activitatea acestora s-a extins și în domeniul compartimentărilor sanitare. Iată cum să faci alegerea corectă asupra furnizorului companiei tale, în materie de compartimentări sanitare.

Specificații compartimentări sanitare

Atunci când dorești să achiziționezi un anume sistem, trebuie să te documentezi cu privire la fiecare aspect pe care îl implică acesta. Lucrurile se complică atunci când vorbim despre compartimentări sanitare. Câteva dintre criteriile pe care trebuie să le luăm în considerare sunt următoarele: să prezinte rezistență la umezeală, la șocuri mecanice, la uzură, la inerție bacteriologică și, atunci când vine vorba despre întreținerea acestuia, aceasta să fie facilă. De asemenea, acesta trebuie să aibă o stabilitate dimensională deosebită la înălțimi mari. Pentru acest lucru este recomandat ca rigidizarea tronsonului să se facă cu un profil special din aluminiu vopsit în câmp electrostatic.

Și mai multe specificații

Emi Internațional oferă compartimentări sanitare caracterizate de aceste specificații și nu numai.Materialul utilizat este HPL, grosime de 12mm.  Feroneria utilizată este special concepută de cunoscuții producători europeni și este din aluminiu plastifiat sau din inox. La cerere, ALU poate fi din inox sau aluminiu, iar picioarele sunt reglabile în jurul înălțimii de 150mm. Acestea mai au în dotare balamale cu autoînchidere, ce suportă fluxuri mari la ciclurile de închidere și deschidere, iar zăvorul conține și un indicator de liber/ ocupat. Bară de rigidizare este din aluminiu și este vopsită în câmp electrostatic. Culorile disponibile sunt gri și alb.

Emi Internațional îți pune la dispoziție o gamă variată de produse și servicii complete pentru afacerea ta. Alege compartimentări sanitare Emi Internațional!

Articole similare

Service 24/7