Soluții Personalizate

Soluțiile Noastre

EMI este unul dintre principalii furnizori europeni independenți de soluții integrate și personalizate în domeniul sistemelor industriale de acces. Ca jucător de top, cu facilități în trei țări și o prezență puternică pe întregul continent european, ne înscriem pe o traiectorie de creștere continuă și ne poziționăm o firmă foarte deschisă și adaptabilă, ce caută în permanență performanță, atât internă, cât și externă.

Când spunem Soluții integrate personalizate, asta înseamnă că nu ne propunem să vindem un produs standard și să ne limităm la un catalog de produse tradițional. Noi suntem pe piața sistemelor industriale de acces ca să găsim întotdeauna o soluție comprehensivă pentru partenerii noștri.

Avem clienți în industrii, în centre comerciale, în centre logistice, în sectorul militar, aeronautic, sănătate. Așteptările sunt diferite de la client la client, la fel cum sunt și nevoile lor – specifice, diverse – nu numai în termeni de produs, ci și de servicii, timp de reacție, contracte de mentenanță, intervenții în situații de criză.

Filtru categorii proiecte speciale

Compartimentări Sanitare

Compartimentările pentru cabine sanitare și vestiare se realizează cu panouri din HPL de 12 mm grosime.

Grilaj Metalic

Poartă cu Repliere pe Verticală

Inovații

La EMI concretizăm în fiecare zi ideea de tailor-made, care ne reprezintă, descriind perfect atât mentalitatea noastră la nivel de grup, cât și ceea ce oferim concret clienților noștri – soluții inovatoare, integrate, create anume pentru a rezolva problemele lor particulare.

Prin aceasta, EMI este un mediu provocator în sensul cel mai bun al cuvântului, adică nu facem niciodată același lucru și un proiect nu seamănă cu altul, chiar dacă avem clienți recurenți cu care lucrăm de ani de zile. Proiectele diferă, cerințele se schimbă, produsele se schimbă, soluțiile pe care le găsim sunt de fiecare data altele. Nu există o rutină, nu ai cum să te plictisești, nu ai timp.

Inovațiile apar frecvent, facilitate de dubla valoare de care grupul EMI dispune în prezent – versatilitate umană și tehnologică. Pe de o parte, specialiștii noștri sunt bine pregătiți, experimentați, ascultă atent, știu cum să se muleze cât mai mult pe nevoia și specificul fiecărui client și asigură astfel un serviciu unic pe piață – responsiv, profesionist, bespoke (personalizat). Pe de altă parte, dotarea cu echipamente și tehnologii de ultimă oră, în care s-au investit câteva milioane de euro, atât în fabrica de la Căteasca, cât și în atelierele mobile care se deplasează pe teren, ne dă posibilitatea de a fi super-flexibili și de a răspunde cu soluții inovative la probleme diverse și complexe.

Câteva exemple de inovații:

  • Uși speciale pe deschideri foarte mari (cu ar fi cele pentru hangare de avion, cu deschideri diferite de la clădire la clădire)
  • Uși speciale realizate în condiții extreme (uși pentru zona tehnică a sarcofagului de la Cernobîl, Ucraina; proiecte în Africa)
  • Produse conexe realizate de EMI pentru a oferi o soluție completă la problemele clientului – ex. fațade de intrare la Arena Națională din București, în completarea ușilor livrate

De multe ori, nevoile beneficiarilor, preluate de partea de proiectare, ajung să genereze soluții inovative, pe care le utilizăm apoi în mod repetat, sau cu variante pentru a optimiza anumite fluxuri tehnologice, atunci când le reîntâlnim la alți clienți.

Proiecte Speciale

Cernobîl

În 2019 am derulat un proiect excepțional din toate punctele de vedere, în care am echipat și montat cu uși batante metalice antifoc toate clădirile

Service 24/7