Despre noi

Grupul EMI

Astăzi, EMI este un jucător cu adevărat european, cu o structură internațională a acționariatului ce reunește patru naționalități, având facilități în trei țări și o prezență puternică pe întregul continent european.

Grupul EMI este înscris pe o traiectorie ambițioasă de creștere, urmărind atât consolidarea poziției noastre pe piețele existente, cât și extinderea pe altele noi. Suntem dedicați implicării fondatorilor companiilor pe care le achiziționăm, integrând expertiza și experiența lor în operațiunile noastre. Această abordare colaborativă ne permite să creăm un grup de top la nivel european.

ADN Brand

Grupul EMI este lider european în domeniul soluțiilor industriale de acces.

Oferim clienților o combinație unică de servicii integrate și personalizate pentru sisteme industriale de acces, la cele mai înalte standarde: consultanță, proiectare, producție, instalare, mentenanță și service.

În tot ce facem, punem pe primul loc clientul, echipele noastre și relația de colaborare, atât în companie, cât și cu cei din afara ei. Căutăm și găsim cele mai bune soluții pentru a rezolva orice nevoie tehnică a clienților noștri, pe parcursul procesului tehnologic și în timpul utilizării sistemelor de acces și a serviciilor noastre.

Suntem unici pe piață datorită oamenilor noștri și a filosofiei noastre de muncă. Pe lângă accesul la tehnologie, am creat un mod de lucru în care specialiștii noștri se dezvoltă, au libertate de acțiune, decizie operațională și capacitatea de a crea cele mai ingenioase soluții, pentru a rezolva absolut orice problemă cu care se confruntă clienții. De aici fiabilitatea, flexibilitatea, rapiditatea și ingeniozitatea soluțiilor noastre.

Creăm valoare adăugată pentru toți cei cu care venim în contact: clienți, colegi, parteneri, furnizori, utilizatori finali, comunitate.

Viziune

Devenim un grup de top la nivel europeanși internațional, furnizorul preferat pentru soluții totale industriale și pentru proiecte tehnice complexe.

Misiune

Oferim cea mai de încredere, mai performantă și mai rapidă soluție la orice provocare pusă de sistemele industriale de acces.

De ce?

Ne plac provocările și privim dincolo de ele! Furnizăm clienților noștri soluțiile tehnologice adecvate și servicii complete și competente pentru sistemele industriale de acces, sprijinindu-i astfel să-și implementeze și eficientizeze proiectele. 

Vedem fiecare problemă cu care se confruntă clienții ca pe o dublă oportunitate: pentru noi – să inovăm, iar pentru clienții noștri – să-și dezvolte afacerile.

Cum?

Înțelegem și punem pe primul loc nevoile, interesele, specificul și potențialul clienților și al coechipierilor noștri. Adaptăm tehnologia și creăm soluții noi, unicate, dedicate fiecărui client și fiecărei probleme în parte.

Construim relații de durată, bazate pe loialitate, responsabilitate și încredere, atât cu clienții, cât și cu propria noastră echipă.

Viziune

Devenim un grup de top la nivel european și internațional, furnizorul preferat pentru soluții totale industriale și pentru proiecte tehnice complexe.

Misiune

Oferim cea mai de încredere, mai performantă și mai rapidă soluție la orice provocare pusă de sistemele industriale de acces.

De ce?

Ne plac provocările și privim dincolo de ele! Furnizăm clienților noștri soluțiile tehnologice adecvate și servicii complete și competente pentru sistemele industriale de acces, sprijinindu-i astfel să-și implementeze și eficientizeze proiectele. 

Vedem fiecare problemă cu care se confruntă clienții ca pe o dublă oportunitate: pentru noi - să inovăm, iar pentru clienții noștri - să-și dezvolte afacerile.

Cum?

Înțelegem și punem pe primul loc nevoile, interesele, specificul și potențialul clienților și al coechipierilor noștri. Adaptăm tehnologia și creăm soluții noi, unicate, dedicate fiecărui client și fiecărei probleme în parte.

Construim relații de durată, bazate pe loialitate, responsabilitate și încredere, atât cu clienții, cât și cu propria noastră echipă.

Top Management

Jérôme France

CEO EMI

Pe piața internațională actuală sunt foarte multe firme blocate în proces, în rigiditate, și își pierd esența a ceea ce înseamnă serviciu la nivel de client. Aici este prioritatea noastră absolută – să nu ne blocăm și să rămânem atenți la client, să venim cu idei și tehnologii noi, cu infrastructură flexibilă de servicii, ca să oferim soluții integrate personalizate pentru clienții noștri. 

Cred că pentru a realiza asta, factorul uman e decisiv –  dacă avem oameni împliniți, clienții sunt fericiți – și aplicăm această regulă simplă, de bun simț, în tot ce facem. Suntem vii, suntem pur și simplu vii, prezenți, și avem un mod de funcționare care evoluează în fiecare zi. Nu știu care e rețeta precisă, dar am găsit rețeta câștigătoare și un model de flexibilitate, dedicare și performanță, structurat la nivel de guvernanță, care nu există la nivel european. Deci deschidem un drum, de performanță cu suflet, aș zice, și am pornit cu mare viteză pe acest drum.

Echipe și Experiență

Specialiștii EMI fac în fiecare zi miracole pe teren – prin soluțiile pe care le găsesc în fabrică, în birou și pe șantier, prin dedicarea lor față de client, prin competența de care dau dovadă și, cel mai important, prin modul de a fi, de a se comporta, de a își asuma misiunea EMI și de a evolua.

Oamenii din EMI – ingineri, tehnicieni, șefi de șantiere și echipele de suport administrativ – cred cu adevărat în construirea unor relații de încredere și pe termen lung, atât cu clienții și partenerii, cât și între membrii echipei, iar cele peste două decenii de activitate cu succes în România au dovedit că această gândire și atitudine reprezintă o strategie câștigătoare.

Pentru a găsi continuu soluții noi, integrate și personalizate, la orice problemă pe care o întâmpină clienții noștri în domeniul sistemelor industriale de acces și nu numai, este esențial ca specialiștii EMI să fie bine pregătiți din punct de vedere tehnic, dar și flexibili, deschiși către nou, informați, atenți la specificul fiecărei nevoi a clientului, cu o capacitate de decizie și organizare care să funcționeze independent.

În prezent, în România avem acoperire națională – suntem capabili să asigurăm servicii de furnizare, montaj, mentenanță și service 24/7 pe tot teritoriul țării, în orice moment. Avem în derulare proiecte foarte mari, pluri-anuale, cum ar fi cele de infrastructuri militare, dar avem și proiecte spot, care se pot rezolva în mai puțin de 3 ore, în aceeași zi, sau – când presupun intrare în procesul de fabricație – se soluționează în max. 48 de ore, uneori chiar în mai puțin de 24 de ore.

Cele două prime parteneriate încheiate de EMI, cu Access Systems și Decran, ne-au adus deschiderea către Belgia și am agreat împreună același tip de abordare strategică în atragerea și formarea resurselor umane, pentru a crea la nivelul grupului nostru un centru de excelență care să beneficieze de acest mix de cultură europeană.

Suntem un grup structurat, în care factorul uman este foarte important. Cheia este să fii bun pe plan tehnic, comercial și organizațional, să ne putem inspira unul de la celălalt cu cele mai bune practici și să cream această unitate de grup care are ca factor comun dedicarea către client, flexibilitatea și adaptabilitatea.

Cariere

PROFILUL CANDIDATULUI : Absolvent al unei facultăți cu profil Construcții / Electro-tehnic / Automatizări sau experiență în domeniu de minim 1 an constituie un avantaj Capacitate de lucru în echipă și de concentrare, punctualitate, atitudine proactivă, putere de convingere, spirit de inițiativă, perseverent, dornic să progreseze pe plan profesional și personal Abilități în studierea și înțelegerea proiectelor și a planurilor pentru construcții Cunoştinte şi experienţă în utilizare PC (Autocad, Excel, Word,) Cunoştinţe la nivel mediu de limba engleză și/sau franceză și/sau germană constituie un avantaj
PROFILUL CANDIDATULUI : Experiență de minim 1 an în domeniul tehnic / construcții, industrial, reparații tehnice, montaj echipamente etc. reprezintă un avantaj Profil tehnic cu înclinație către munca de teren Disponibilitate pentru deplasări Posesor permis de conducere categoria B reprezintă un avantaj Capacitate de lucru în echipă și de concentrare, punctualitate, atitudine proactivă, spirit de inițiativă, perseverent, dornic sa progreseze pe plan profesional și personal Calificare electrician, lăcătuș, instalații electrice/mecanice reprezintă un avantaj
Loading...

Service 24/7