Ușile Secționale Emi certificate pentru maximă eficiență

Este secolul vitezei, iar noi avem nevoie de mai mult timp. Vrem să economisim timp prin toate modurile posibile în orice activitate. Soluția este automatizarea anumitor acțiuni care nu numai că ne economisesc timp, dar ne facilitează efortul fizic. Astfel, vorbind de un domeniu industrial, închiderile și deschiderile porților de mare greutate ce necesită un efort fizic mai mare, pot fi acționate cu ajutorul unor uși secționale automatizate.

Ca definiție generală, ușile secționale sunt sisteme de închidere industriale cu deschidere verticală constituite din secțiuni plasate pe orizontală, compuse din 2 straturi de tablă de oțel umplute cu spumă poliuretanică. Utilizările lor principale sunt zonele cu trafic intens, cele cu umiditate ridicată sau în deschideri de mari dimensiuni.

Prin ce se caracterizează un sistem de uși secționale Emi?

Construcția solidă este principala lor caracteristică împreună cu sistemul de acționare economic. Ușile secționale sunt formate din panouri de tip sandwich disponibile în variantă de 500 mm sau 610 mm înăltime cu structură externă din oțel galvanizat sau aluminiu prevospit pe ambele fețe. De știut faptul că în etapa producției se aplică o bandă de PVC la vârful panoului pentru izolare și o garnitură la partea inferioară pentru etanșeizare; izolația panourilor la interior se face prin spumă poliuretanică, cu densitatea de 40kg/m3.

Mecanismul de ridicare poate fi efectuat cu arcuri de torsiune pentru contrabalansarea greutății prevăzute pentru 20 000-50 000 cicluri. Aceste uși secționale sunt echipate cu un sistem de securitate care oprește căderea sistemului de uși secționale în cazul ruperii arcurilor.

Metoda lor de culisare este punctul lor forte deoarece sistemul de închidere deasupra capului permite glisarea completă sub tavan când ușile se închid. Aceste uși sunt proiectate pentru a economisi cât mai mult spațiu cu putință în jurul deschiderii.

 Domenii de utilizare pentru uși secționale

Un sistem de uși secționale se integrează în orice clădire comercială sau industrială și oferă etanșeitate și izolare eficientă. De aceea pot fi instalate în domenii și spații precum: depozite, fabrici și unități de producție, showroom-uri și service-uri auto.

Alege întotdeauna cu încredere un sistem de uși secționale automatizate de la Emi Internațional. Beneficiile sunt de partea ta!

Articole similare

Service 24/7