Utilizări multiple pentru uși secționale industriale

Rolul unei uși industriale este acela de a opri accesul în clădiri sau spații proprii. În prezent avem cu totul alte cerințe când achiziționăm o ușă, fie ea de apartament, de afacere stradală sau acces într-o hală sau depozit. Design-ul, izolarea termică și fonică, finisajul, materialele, rezistența în timp sunt câteva dintre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească o ușă, și cu atât mai mult o ușă industrială secțională.

Uși secționale industriale fabricate pentru nevoile clienților

Porțile secționale industriale de la EMI sunt sisteme de închidere cu deschidere verticală, ceea ce constituie avantajul principal, acela de economisire a spațiului utilizat. Acestea sunt alcătuite din secțiuni plasate pe orizontală, compuse din 2 straturi de tablă de oțel umplute cu spumă poliuretanică, un al doilea criteriu bifat pe lista de cerințe și anume materiale de calitate folosite.
Oricare dintre aceste uși metalice industriale de la EMI are calităti de izolare (termică și fonică), este robustă și anti-efracție, ceea ce înseamnă că rezistența este la nivel înalt.
În procesul de producție, se aplică o bandă de PVC la vârful panoului pentru izolare și o garnitură la partea inferioară pentru etanșeizare; izolația panourilor la interior se face prin spumă poliuretanică, cu densitatea de 40kg/m3. Pentru o manevrare facilă, ușile secționale EMI sunt prevăzute cu mâner încastrat în panoul inferior.

Protecție ideală pentru hale industriale și depozite

Orice spațiu sub proprietatea cuiva are nevoie de un sistem de siguranță complex. Ușile secționale industriale fabricate de EMI sunt destinate spațiilor uriașe de tipul halelor, spațiilor comerciale sau diverselor construcții atipice.
Ușile secționale, prin structura lor și sistemul lor de manevrare, pot asigura deschideri și închideri securizate fiind destinate unui număr mare de cicluri de utilizare. Ușile industriale secționale, care conferă un nivel ridicat de securitate și izolare termică, au diferite tipuri de culisari pentru a putea fi montate în orice tip de gol. Ușa secțională industrială poate fi echipată cu o intrare pietonală încorporată, care permite accesul fără a fi necesară deschiderea întregii uși secționale.
Pentru a spori siguranța și protecția utilizatorilor ușilor secționale industriale, trebuie ca verificarea acestor uși să se realizeze în mod regulat. Apelați la specialiștii EMI Internațional pentru că siguranță este principala caracteristică a serviciilor și produselor noastre!

Articole similare

Service 24/7