Ce ne recomandă

EMI creeaza solutii de inchideri industriale din anul 1998.

EMI International:

Soluții integrate personalizate

CINE SUNTEM

În cei peste 20 de ani de activitate, am devenit liderul de piață pe segmentul sistemelor de acces industrial din România.

Oferim o combinație unică de servicii integrate și personalizate, la cele mai înalte standarde: consultanță, proiectare, producție, instalare, mentenanță și service.

Punem pe primul loc oamenii - clienții, colegii și calitatea relației, în echipă și în exteriorul ei.

Căutăm și găsim cele mai bune soluții pentru clienți care să le rezolve orice nevoie tehnică cu care se confruntă, pe parcursul procesului tehnologic și în timpul utilizării sistemelor de acces și a serviciilor noastre.

Avem fabrica proprie, la Căteasca, lângă Pitești. De aceea, putem asigura timpi și costuri de producție mai bune decât competiția. Lucrăm cu cei mai mari furnizori de echipamente din lume și oferim acces la cele mai noi tehnologii.

Suntem unici pe piață datorită oamenilor noștri și a filosofiei noastre de muncă, care se traduce prin performanță, deschidere, fiabilitate, flexibilitate, rapiditate și ingeniozitate atunci când este vorba de uși industriale / cortine automate / grilaje metalice / porți culisante autoportante / uși batante / uși secționale.

Dacă problema cu care se confruntă un client nu are soluție tehnică pe piață, specialiștii noștri creează soluția personalizată, iar la Fabrica de la Căteasca o realizează.

Creăm valoare adăugată pentru toți cei cu care venim în contact: clienți, colegi, parteneri, furnizori, utilizatori finali, comunitate.

VIZIUNE

Devenim furnizorul preferat în România și în Europa de soluții totale industriale și pentru proiecte tehnice complexe.

MISIUNE

Oferim cea mai de încredere și rapidă soluție la orice provocare pusă de sistemele industriale

Image

VALORI

OAMENI

Punem oamenii pe primul loc: colegi, parteneri, clienți, beneficiari, comunitate. Oamenii dau tehnologiei adevărata ei valoare.

EXPERTIZĂ

Ne știm meseria și acționăm rapid. Investim în oameni și în tehnologii noi. Ne punem experiența și resursele în serviciul clienților.

PROMPTITUDINE

Facem ce este nevoie pentru a ne deservi clienții. La timp. Ne onorăm promisiunile față de echipe și colaboratori. Complet.

FLEXIBILITATE

Furnizăm servicii și soluții adaptate nevoilor clienților noștri, prin proiecte pe care le gestionăm integral. Oricât de complexe ar fi.

INGENIOZITATE

Creăm soluții-unicat, 100% funcționale, pentru provocările care ies din standarde. Dificultatea ne motivează și ne inspiră.

ÎNCREDERE

Avem încredere în oamenii noștri. Dăm încredere clienților noștri. În noi și în proiectele pe care le fac cu noi.

EMI in Video

1200

Clienţi mulţumiţi

60

Consultanţi

14000

Număr proiecte

18

Ani de experienţă

Image

 Am ales să colaborăm cu EMI Internațional ca unic furnizor de rulouri metalice, datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a eficienței dovedite în timp. Totodată, personalul EMI Internațional, prin profesionalismul membrilor săi, a oferit, de-a lungul celor 10 ani de colaborare, suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre.

Costin Neacșu
Store Planning Manager, LS Travel Retail Romania
Image

 Calitate, punctualitate și profesionalism. Emi Internațional ne-a oferit soluții nu probleme și, poate cel mai important aspect, deși nu există serviciu de urgență toate defecțiunile minore au fost remediate în maxim două ore (chiar și 15 minute). 

Mihai Crăciun
Operational Noriel
Image

Din experiența mea cu EMI cred că am învățat mai multe detalii privind producerea, instalarea și mentenanța unui sistem EMI și a rulourilor metalice în general.

Ichim Matius
architect at MATIUS
Image

 EMI Internațional este partenerul nostru de încredere din noiembrie 2011, când am început colaborarea pentru servicii de service și mentenanță la grilaje exterioare și uși antipanică. Echipele de service acționează cu promptitudine, profesionalism și flexibilitate acoperind toată rețeaua de magazine Deichman din țară și București. 

Adriana Tătaru
Departamentul Tehnic Deichman Romania
Image

 EMI respectă părerea clienților, încearcă să-i mulțumească și să vină în întâmpinarea lor cu soluții noi. Colaborarea noastră de până acum s-a bazat pe respect și de fiecare dată interesul nostru a fost pe primul loc. Promptitudinea în ofertare și execuție, prezentarea unor soluții adaptate domeniului nostru dar și atenția la detalii ne-au făcut pe noi, Animax să păstrăm și să extindem colaborarea cu Emi. 

Elena Anghel
Manager Dezvoltare Animax

Abonează-te la Newsletter