Ce ne recomandă

EMI creeaza solutii de inchideri industriale din anul 1998.

EMI International

Soluţii complete pentru închideri industriale!

Noi, EQUIPEMENT MAINTENANCE INDUSTRIE, pe scurt EMI, am luat ființă în Franța, în anul 1998. Succesul înregistrat în Franța ne-a încurajat să ne extindem și pe piața din România. Astfel, am fondat EMI Internațional în România. Oferim soluții integrate de consultanță, proiectare, fabricare, montare, mentenanță și service pentru toate domeniile de activitate care necesită soluții de închideri industriale.
Dispunem de o fabrică proprie la Căteasca, în apropiere de Pitești. Astfel, putem asigura calitatea și garanta respectarea standardelor pentru toate produsele noastre, crea soluții specifice și personalizate pentru clienții noștri. În plus, fabricarea produselor în EMI înseamnă și gestiune eficientă și rapidă a stocurilor, astfel clientul final beneficiează de costuri minime și timp redus de implementare și finalizare a proiectului.
Sistemul de producție performant, dotat cu echipamente de ultimă generație, face ca fabrica noastră să fie în topul producătorilor europeni, în timp ce echipele noastre de intervenție acoperă întreaga țară și sunt disponibile într-un interval foarte scurt.

Oamenii

Credem și investim în OAMENI. Cultivăm profesionalismul și performanța, atât în relațiile cu echipele noastre, cu partenerii, atât clienți, cât și furnizori.

Soluții

Creăm soluții pentru domenii diverse din industrie, comerț, logistică și management de proiect. Pentru că am respectat întotdeauna calitatea, am crescut în fiecare an și ne-am extins portofoliul de clienți și servicii. Fiecare client fiind unic pentru noi, la fel și serviciile noastre sunt personalizate și pe măsură.

Experiență

În cei peste 18 ani de activitate am câștigat încrederea multor clienți prin finalizarea cu succes a proiectelor. Datorită experienței acumulate putem anticipa și găsi soluții, respectând calitatea și cerințele specifice ale fiecărui proiect.

Certificări și norme

Normele HG 1146/2006* și EN 13241-1* - standarde de siguranță și performanță pentru uși, porți și bariere aflate în spații industriale, comerciale sau logistice.

Suntem certificați ISO 9001/2008, ISO 14001/2005 și ISO 18001/2007.

Image

EMI in Video

1200

Clienţi mulţumiţi

60

Consultanţi

14000

Număr proiecte

18

Ani de experienţă

Image

 Am ales să colaborăm cu EMI Internațional ca unic furnizor de rulouri metalice, datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a eficienței dovedite în timp. Totodată, personalul EMI Internațional, prin profesionalismul membrilor săi, a oferit, de-a lungul celor 10 ani de colaborare, suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre.

Costin Neacșu
Store Planning Manager, LS Travel Retail Romania
Image

 Calitate, punctualitate și profesionalism. Emi Internațional ne-a oferit soluții nu probleme și, poate cel mai important aspect, deși nu există serviciu de urgență toate defecțiunile minore au fost remediate în maxim două ore (chiar și 15 minute). 

Mihai Crăciun
Operational Noriel
Image

Din experiența mea cu EMI cred că am învățat mai multe detalii privind producerea, instalarea și mentenanța unui sistem EMI și a rulourilor metalice în general.

Ichim Matius
architect at MATIUS
Image

 EMI Internațional este partenerul nostru de încredere din noiembrie 2011, când am început colaborarea pentru servicii de service și mentenanță la grilaje exterioare și uși antipanică. Echipele de service acționează cu promptitudine, profesionalism și flexibilitate acoperind toată rețeaua de magazine Deichman din țară și București. 

Adriana Tătaru
Departamentul Tehnic Deichman Romania
Image

 EMI respectă părerea clienților, încearcă să-i mulțumească și să vină în întâmpinarea lor cu soluții noi. Colaborarea noastră de până acum s-a bazat pe respect și de fiecare dată interesul nostru a fost pe primul loc. Promptitudinea în ofertare și execuție, prezentarea unor soluții adaptate domeniului nostru dar și atenția la detalii ne-au făcut pe noi, Animax să păstrăm și să extindem colaborarea cu Emi. 

Elena Anghel
Manager Dezvoltare Animax

Abonează-te la Newsletter