Totul despre grilaje metalice rulou

Dacă încă nu ești convins de ce să alegi o astfel de măsură de siguranță când vine vorba de afacerea ta, acest articol îți vă prezenta tot ce trebuie să știi despre grilaje metalice rulou. Continuă să citești pentru a afla de ce este important să folosești perdele metalice pentru securizarea spațiului tău comercial, dar și cum să le alegi.

De ce să alegi grilajele metalice rulou

Indiferent că este vorba despre un magazin din Mall sau un chioșc de stradă, un sistem de închidere de tip grilaje metalice rulou este potrivit pentru toate tipurile de spații comerciale. Astfel, nu trebuie să îți faci griji că aceste perdele metalice ar strica aspectul spațiului tău.

În același timp, ele oferă un nivel de siguranță crescut, permițând totodată aerisirea spațiului. Unde este cazul, trecătorii vor avea în continuare acces vizual asupra produselor expuse în vitrină sau pe rafturi. Varietata de modele îți oferă posibilitatea să alegi o opțiune care respectă în totalitate nevoile tale și ale spațiului comercial.

Cum să alegi grilaje metalice rulou potrivite?

Există mai multe criterii pe care le poți lua în considerare atunci când alegi tipul de perdele metalice pe care vrei să le instalezi. Atunci când te hotărăști să faci acest upgrade spațiului tău, ia în considerare următorii factori:

1. Tipul de acționare

Acest sistem de securizare poate veni cu acționare manuală sau electrică. Acționarea manuală este potrivită pentru grilajele care nu sunt deschise des. În același timp, sistemul manual permite deschiderea lor, inclusiv în cazul unei întreruperi de curent.

Acționarea electrică se poate face prin intermediul unei telecomenzi, buton sau cheie. Acest sistem este mai des întâlnit datorită faptului că este practic și mai ușor de folosit. Această opțiune se recomandă pentru spațiile des folosite.

Totodată, există opțiunea unei acționări electrice în paralel cu cea manuală. Astfel, poți profita de confortul oferit de varianta electrică, în timp ce opțiunea manuală îți permite folosirea grilajului și în cazul unei pene de curent.

2. Tipul grilajului

În funcție de nivelul de transparență dorit și tipul spațiului, poți alege un grilaj cu tuburi drepte, ondulate, lamele microperforate, neperforate, etc. De exemplu, lamelele neperforate sunt des întâlnite la spălătoriile auto. Nivelul de siguranță oferit nu este afectat de tipul grilajului pe care îl alegeți.

Alegeți grilajul în functie de aspectul pe care doriți să îl oferiți spțiului. Puteți obta pentru un stil industrial sau unul mai subtil fără a influența eficacitatea produsului.

3. Culoarea grilajului

Pentru a menține un aspect plăcut fațadei spațiului, este recomandat să alegeți o culoare care se potrivește cu restul nuanțelor prezente. În funcție de cerință, grilajele pot fi vopsite  după preferințe pentru a nu strica estetica spațiului comercial.

Dacă sunteți interesat de grilaje metalice rulou pentru spațiul dumneavoastră, consultați site-ul nostru pentru mai multe detalii. Acolo ai la dispoziție toate specificțiile necesare despre produs care te pot ajuta să alegi varianta potrivită. EMI Internațional are peste 20 de ani de experiență în acest domeniu și oferă servicii de calitate într-un timp scurt, având la activ mai mult de 140000 de proiecte.

Articole similare

Service 24/7