Porți Autoportante Speciale, Pentru Deschideri Mari

Provocarea

Porțile autoportante sunt sisteme de închidere perimetrală care nu necesită cale de rulare sau șină la partea inferioară. Oferă un avantaj sporit față de porțile cu sisteme de glisare pe șine, pentru că pot funcționa tot timpul anului, independent de intemperii (zăpadă, gheață, pietriș pe carosabil etc.).

Produsul nu este complicat în mod uzual, dar ridică o provocare reală atunci când este necesar pentru deschideri mari. Mai mult decât atât, atunci când clientul solicită ca poarta să fie placată cu tablă, ea trebuie construită astfel încât să reziste la forța de acțiune a vântului, pentru că se comportă ca un perete amovibil. Într-un asemenea caz, pentru ca o poartă autoportantă să funcționeze în parametri, este necesară crearea și instalarea unui sistem special.

Realizarea

EMI a creat cea mai mare poartă autoportantă de până acum, pentru o deschidere de 18 metri, placată cu tablă, făcută într-un singur canat. Lungimea produsului a presupus, de asemenea, condiții speciale de transport, manipulare și instalare.

Galerie Foto

Alte proiecte speciale

Service 24/7