Innova Capital investește în grupul româno-belgian EMI pentru a continua expansiunea internațională

Innova Capital, fond independent de private equity, cu sediul central în Polonia, se alătură lui Jerome France, fondatorul EMI Group (Equipement Maintenance Industrie), și Morphosis Capital, un fond românesc de private equity, în proiectul lor de a crea unul dintre principalii furnizori europeni independenți de servicii și mentenanță în domeniul soluțiilor industriale de acces.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/innova-capital-investeste-in-grupul-romano-belgian-emi-pentru-a-continua-expansiunea-internationala-21245216

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

EMI, jucător în piaţa sistemelor industriale de acces, cu Morphosis Capital în acţionariat, bifează o nouă tranzacţie: compania a preluat integral producătorul belgian de uşi industriale din oţel Decran, cu afaceri de 5,4 mil. euro.

EMI, jucător naţional în domeniul soluţiilor şi serviciilor complete pentru acces industrial, companie controlată în proporţie de 51% de fondul de private equity Morphosis Capital, anunţă preluarea integrală a pachetului de acţiuni din Decran, o companie din Belgia specializată în producerea şi instalarea de uşi industriale din oţel.

Equipement Maintenance Industrie intră pe piața din Belgia prin achiziționarea a 70% din Access Systems

Equipement Maintenance Industrie (EMI), cu activitate în domeniul soluțiilor și serviciilor complete pentru acces industrial, preia 70% din acțiunile Access Systems, o companie din Belgia specializată în furnizarea de servicii pentru acces industrial.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/equipement-maintenance-industrie-intra-pe-piata-din-belgia-prin-achizitionarea-a-70-din-access-systems-20621083

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Morphosis Capital împreună cu coinvestitorii investeşte 15 milioane de euro în EMI

Fondul de private equity, Morphosis Capital Fund I a finalizat o tranzacţie în domeniul soluţiilor şi serviciilor complete pentru acces industrial, prin achiziţionarea împreună cu investitorii fondului a pachetului majoritar de acţiuni, 51%, din EMI, liderul în domeniu pe piaţa locală. Valoarea tranzacţiei se ridică la 15 milioane de euro, capital care va alimenta creşterea gamei de produse şi a bazei de clienţi a EMI, precum şi extinderea la nivel internaţional, conform unui comunicat remis redacţiei.

Service 24/7

Service 24/7